Inspiracija - svugdje i u svakom trenutku

                                                            23.09.2012,

tj. jučerašnji dan. 18:30h , rekli bi smo popodne, iako trenutno više podsjeća na veče. Sjedim za kompom i dekorišem vjenčane torte na nekoj fejsbuk igrici i smaram se po stoti put što svaka torta podsjeća na prethodnu. Zvoni telefon. Drugarica, zove me da mi javi da se spremim do 9 i da izlazimo. Kreću pripreme.

Perem kosu, feniram se, oči šminkam u smokey eyes fazonu, stavljam tanko sloj pudera i malo roza sjaja za usne, navlačim hulahopke, crne Ypsisove helanke koje obožavam jer se ne provide, plavu majicu s cvjetnim dezenom iz Orsay-a, glancam crnu torbicu, na ruku stavljam neku narukvicu s leopard dezenom (ne, nije onaj klasični dezen već nešto nježno bež sa nježnim ljubičastim tačkicama), navlačim srebrno-sive cipele da razbijem tu crnu boju jer će i bluzica koju ću nositi preko biti crna. Završni detalj - nove naušnice u obliku slova P i V, namjerno sam to odabrala jer su to moji inicijali. Drugarica je kasnije komentarisala da super izgledaju iako je bila skeptična prema ideji kad smo ih kupovale. 

Tako doterana, poslije gužve u 18:30h kad sam sama sebi izgledala kao zvonar crkve Notre Dame s grbom samo na prsnom košu i kada sam po milioniti i nikako zadnji put psovala mater, pokojnu mi babu i sve ostale žene prije mene koje mi ostaviše u nasljedstvo dva balona, moleći Boga da mi baci odozgo jedno 3000 evrića da momentalno zakažem operaciju i da izvršim secesiju na Bosni i Hercegovini (da, moji baloni čak imaju ime - Bosna i Hercegovina, nastalo kao stoti pokušaj da na njemačkom zapamtim da je BH brus), na kraju sam ipak zadovoljna špricam na kožu malo Nina by Nina Ricci parfema i tražim fotoaparat da sve slikam i okačim na blogić. Ali cvrčak...Moj digitalac se trenutno odmara s mojima na Zlatiboru.

I šta sad? Ništa, ovaj put postaviću neke fotografije koje mene ispirišu. Andrey Yakovlev & Lili Aleeva po meni fenomenalno predstavljaju žensko tijelo i njegovu ljepotu na svojim fotografijama. Prije svega su umjetničke ali mogu da posluže kao inspiracija kako kombinovati neke stvari koje su trenutno ponovo u trendu. Uživajte u divnim fotografijama do nekog novog posta.




















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 коментара:

Divna је рекао...

Hvala za komentar kod mene, draga:) Slike su super, ali ocekujem 'iskupljenje' u vidu outfit posta sto pre:)

Анониман је рекао...

divne fotke:)

Seven of Nine је рекао...

Loly biće nešto čim prije mi vrate fotić. Jovana, hvala :flower:

Miss Psycho Cat је рекао...

Hehehe, dobar izbor parfema :D
A poslednje dve slike su mi prelepe.

Seven of Nine је рекао...

Da i meni, ova zadnja pogotovo zato što za neku sljedeću formalnu priliku radim ovo : zelena haljina sa crvenim cipelama i torbicom i crvenim ružom na usnama.

Katy Mage је рекао...

Super izbor slika i super inspiracija!

Paris girl је рекао...

Predivne fotke :)

Sania Cuk је рекао...

divne fotografije! Pogledaj moj blog please :) www.styleintoxicated.com and become a firend! ;) xooxxo

Постави коментар