Moj prvi fashion post...yeeey :)

                                                              Dragi moji,

prvo želim da poželim dobrodošlicu svima i nadam se da će vam u budućnosti ove stranice biti ugodne oko - i za gledanje i za čitanje.

Za početak bih se valjda trebala predstaviti ali nemam puno šta da kažem o sebi. Obično neobična osoba koja je bojkotovala modu od momenta kad prvi put nisam uspjela da zakočam fenomenalan jeans prsluk zbog svog poprsja. Otkud onda ja i ovaj blog? Njegova svrha ili makar ono što želim da bude njegova svrha jeste da na jednom mjestu kompletiram sve svoje modne kombinacije u nadi da ću radeći ovaj blog razviti maksimalno neki svoj stil koji je prikladan mojim godinama. Koliko god da sam mrzila modu, moja majka je u pravu kada kaže da je došlo vrijeme da prestanem biti modno neosvještena jer će ubrzo, brže nego što sama mislim, moja karijera tražiti jedan drukčiji stil. 

I tako, otpočinjem sa prvim postom, zbog čega ću se vjerovatno u toku dana i naredne sedmice pokajati jedno sto puta, ali niko nije rekao da je razvoj čovjeka, u bilo kom smislu lak posao. Pa da krenemo :)





 Nažalost jedina slika moje kombinacije sinoć za izlazak. Nisam još našla adekvatnog fotografa pa me je mama škljocnula na izlasku iz stana. Kapirala sam da će me drugarica slikati u gradu - međutim, nakon Tequila sunrise-a i tri đus votke slike tek ne bi ličile ni na šta. Popraviću se u nekom novom postu. Na meni je bilo redom: predivna Okay majica koju sam dobila na poklon od majke, neke Anonimne - kako zovem jeans hlače koje nisu brendirane, cipele na kojim piše Mizola - takođe nešto Anonimno što sam pazarila u jednom butiku u rodnom gradu. Pokušala sam ih opet slikati da vidite o čemu se radi ali jednostavno slika nikako nije ispadala dobra. Dalje, torbica za koju nemam pojma koji je brend ali je fenomenalna - imam je već 7.godinu za redom i nosiću je dok se ne podere i na kraju minđuše iz Orsay-a koje izgledaju ovako



To bi bilo od mene za ovaj, prvi post, vrlo vjerovatno će sutra izaći i novi pošto imam u planu da idem danas na neku proslavu pa ću se i za tu priliku doterati. Dotad mi ostanite lijepe, pametne i vesele.

                                                                                                                                  Pozdrav!
                                                                                                                               






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 коментара:

Miss Psycho Cat је рекао...

Joooj, minđuše <3 Obožavam sovice :)
I nemoj da čujem da si se pokajala :) :*

Seven of Nine је рекао...

I mene su oduševile, svratila sam u Orsay s totalno drugom namjerom ali kad sam njih vidjela govorile su kupi me, kupi me da nisam odoljela.

Sofie је рекао...

Čestitam na blogu! :D

Minđuše su fantastične! <3<3<3 :)

Divna је рекао...

Srecno sa blogom:) Pratim:)
http://milkandhoneyworld-divna.blogspot.com/

Анониман је рекао...

Superiska, srecno blogovanje.

Seven of Nine је рекао...

Hvala djevojke. Antigona, tvoj blog bio je prva stvar koja me je navela da počnem da pratim domaće blogove a kad je Psycho Cat napravila svoj blog poželjela sam i ja da se raspišem. Hvala vam svima na divnim komentarima

sofi је рекао...

E, da, skoro si kupila sovice?

Seven of Nine је рекао...

Da, prošle nedjelje u orsay-u i bile su oko 500din

J је рекао...

Super kombinacija! Lepe mindjuse! :)

Nataša је рекао...

Srecan rad bloga! Svidja mi se bluzica, i sovice naravno :)

pratimo se http://nakyhandmade.blogspot.com/

Seven of Nine је рекао...

hvala djevojke. naky, odmah te dodajem u praćenje. Liberty Walk Sara, negdje sam već gledala tvoj blogić i dopao mi se, ne znam da li sam te našla preko Ana foruma ali jako mi se dopada :)

♥byAnja је рекао...

sovice su tako divneee♥♥♥Obozavam sove

Постави коментар